Partida FC Botoşani - FCSB nu va fi amânată

Condiţiile meteo nu vor periclita desfăşurarea partidei de duminică, dintre FC Botoşani şi FCSB. Gazonul a fost acoperit cu o folie şi, chiar dacă nu a fost pornit sistemul de încălzire, terenul se prezintă în condiţii bune.

129 afișări
Imaginea articolului Partida FC Botoşani - FCSB nu va fi amânată

Partida FC Botoşani - FCSB nu va fi amânată

Situaţia din etapa trecută, când FCSB a fost nevoită să amâne cu 24 de ore partida cu Viitorul, de la Piteşti, nu se va repeta şi de această dată. Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei de Servicii Publice de Sport şi Agrement Botoşani (DSPSA), a afirmat că nu se pune problema ca meciul să aibă de suferit. Deşi iarna i-a pus la grea încercare pe organizatori, aceştia au protejat gazonul. ”De joi am acoperit terenul cu folii. Nu am pornit sistemul de încălzire pentru că nu era cazul. Am discutat cu cei de la firma care ne asigură consultanţa şi întreţinerea terenului, ne-au spus că nu se impune folosirea sistemului de încălzire. A fost -1 grad şi nu a îngheţat. Probleme pot apărea de la acea folie. Trei zile jumătate este cam mult. O vom scoate mâine dimineaţă. Terenul va fi bun mâine la ora meciului”, Eugen Ţurcanu, director DSPSA Botoşani.

TITLURILE ZILEI

Meciul FC Botoşani – FCSB este programat duminică, de la 20:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici