Partida România-Insulele Feroe se va disputa la Piatra Neamţ

Partida România - Insulele Feroe, contând pentru ultima etapă a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010, grupa a şaptea, se va disputa la Piatra Neamţ, după ce federaţia din Feroe şi-a dat acceptul pentru mutarea meciului, care era programat iniţial la Bucureşti, informează frf.ro.

156 afișări
Imaginea articolului Partida România-Insulele Feroe se va disputa la Piatra Neamţ

Partida România-Insulele Feroe se va disputa la Piatra Neamţ (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Astfel, partida România - Insulele Feroe se va disputa la data de 14 octombrie, începând cu ora 21.00 pe stadionul "Ceahlăul".

După disputarea a opt meciuri din grupa a şaptea, România ocupă poziţia a cincea, cu 9 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici