Patinatoarea Mariah Bell, iertată de International Skating Union după ce şi-a tăiat o adversară. Momentul incidentului | VIDEO

Scandalul momentului în patinajul artistic a fost soluţionat în cele din urmă. Sportiva din SUA, Mariah Bell (22 de ani), a scăpat, după ce a fost acuzată că şi-a tăiat intenţionat adversara din Coreea de Sud, pe Lim Eun-soo (16 ani), la Campionatul Mondial din Japonia.

4402 afișări
Imaginea articolului Patinatoarea Mariah Bell, iertată de International Skating Union după ce şi-a tăiat o adversară. Momentul incidentului | VIDEO

Patinatoarea Mariah Bell, iertată de International Skating Union după ce şi-a tăiat o adversară

Incidentul a fost provocat de Mariah Bell, care, în timp ce a trecut pe lângă asiatică, în sesiunea de antrenamente, a atins-o cu lama patinei şi a tăiat-o pe sportiva din Coreea de Sud. Imediat după ce a simţit rana de pe piciorul său, patinatoarea s-a aplecat şi a strâns din dinţi de durere. Primul raport a arătat că Lim Eun-soo a fost tăiată în zona gambei şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Conform news.sky.com, International Skating Union (ISU) a considerat că Mariah Bell nu a făcut-o intenţionat, după vizionarea imaginilor cu incidentul: „În urma dovezilor puse la dispoziţie până în acest moment, inclusiv proba video, nu există nicio dovadă a intenţiei de a o răni pe Lim Eun-soo”.

TITLURILE ZILEI

ISU a mai susţinut că a primit o notificare în privinţa incidentului petrecut pe 21 martidei din partea Federaţiei de patinaj din Coreea de Sud, dar scrisoarea nu a reprezentat o plângere. În plus, ISU a făcut primul pas spre escaldarea unui scandal: "Ne-am întâlnit cu delegaţi atât din partea SUA, cât şi din partea Coreei, şi le-am cerut părţilor implicate să găsească o soluţie amiabilă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici