Patriarhul Daniel i-a acordat Simonei Halep cea mai înaltă distincţie a Patriarhiei Române, după victoria de la Wimbledon 2019

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel i-a acordat, joi, campioanei Simona Halep cea mai înaltă distincţie a Patriarhiei Române în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Salonul Sfinţilor Români al Reşedinţei Patriarhale, potrivit basilica.ro.

1124 afișări
Imaginea articolului Patriarhul Daniel i-a acordat Simonei Halep cea mai înaltă distincţie a Patriarhiei Române, după victoria de la Wimbledon 2019

Patriarhul Daniel i-a acordat Simonei Halep Crucea Patriarhală, după victoria de la Wimbledon 2019

„Simona este pentru mulţi tineri astăzi un simbol al hărniciei, perseverenţei şi speranţei. Ne bucurăm să scoatem în evidenţă că toate realizările domniei sale sunt expresia talentului cultivat prin efort susţinut, prin efort constant”, a spus Patriarhul României.

Câştigătoarea turneului de la Wimbledon a mulţumit pentru distincţia primită. „Totdeauna mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit şi pentru familia în care am crescut”, a afirmat Simona Halep.

TITLURILE ZILEI

„Mă bucur că sunt româncă, mă bucur că sunt pe acest pământ şi sper să bucur cât mai mulţi oameni şi copii, să-i inspir să reuşească şi ei ceea ce-şi doresc”, a completat Simona.

Pe lângă Crucea Patriarhală, Simona Halep a primit de la Patriarhul Daniel o Biblie „Centenar”.

La eveniment au fost prezenţi atât părinţii Simonei Halep şi alţi apropiaţi ai campioanei, cât şi consilieri patriarhali, clerici, ostenitori ai Reşedinţei Patriarhale.

Taguri:
simona halep,
cruce,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici