Patrice Evra a lovit cu piciorul un fan şi a fost eliminat înaintea meciului de Europa League între Vitoria Guimaraes şi OM

Fundaşul formaţiei Olympique Marseille, Patrice Evra, a lovit cu piciorul un fan al propriei echipei şi a fost eliminat înaintea meciului cu Vitoria Guimaraes, de joi, din grupele Ligii Europa.

146 afișări
Imaginea articolului Patrice Evra a lovit cu piciorul un fan şi a fost eliminat înaintea meciului de Europa League între Vitoria Guimaraes şi OM

Patrice Evra a lovit cu piciorul un fan şi a fost eliminat înaintea meciului Vitoria Guimaraes-OM

Între Evra şi mai mulţi suporteri ai echipei franceze a izbucnit un conflict, în timpul încălzirii de dinaintea partidei din Portugalia, iar jucătorul a fost surprins de camerele video când l-a lovit cu piciorul peste faţă pe unul dintre fani.

În consecinţă, Evra a primit cartonaşul roşu, dar fundaşul stânga se afla pe lista de rezerve, iar echipa sa a început meciul în efectiv complet. Comisia de Disciplină a UEFA urmează să deschidă o procedură disciplinară în acest caz.

TITLURILE ZILEI

În vârstă de 36 de ani, Patrice Evra este primul jucător eliminat înaintea unui meci din Liga Europa, de la trecerea la noul format, în 2009.

Evra a mai jucat de-a lungul carierei la AS Monaco, Manchester United şi Juventus Torino, printre altele, şi are 81 de selecţii la echipa naţională a Franţei.

Meciul Vitoria Guimaraes - Olympique Marseille, din etapa a patra a grupei I, a început la ora 22:05.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici