Patricia Maria Ţig, eliminată în ultimul tur al calificărilor la Tokyo

Jucătoarea de tenis Patricia Maria Ţig, locul 116 WTA, a ratat, luni, calificarea pe tabloul principal al turneului de la Tokyo, dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

103 afișări
Imaginea articolului Patricia Maria Ţig, eliminată în ultimul tur al calificărilor la Tokyo

Patricia Maria Ţig, eliminată în ultimul tur al calificărilor la Tokyo (Imagine: Silvia Ilie/Mediafax Foto)

Ţig, cap de serie numărul 2 în calificări, a fost învinsă, în ultimul tur, cu scorul de 6-4, 6-3, după o oră şi 19 minute, de Alexandra Panova (Rusia), poziţia 134 în ierarhia mondială.

Pentru performanţa reuşită la Tokyo, Patricia Maria Ţig va primi 14 puncte WTA şi un cec în valoare de 1.005 dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici