Paulo Fonseca este noul antrenor al echipei AS Roma

AS Roma şi-a ales antrenorul care va sta pe banca tehnică de pe Olimpico în următorul sezon. Portughezul Poulo Fonseca, în vârstă de 46 de ani, a semnat pe doi ani cu gruparea giallorossa, cu opţiune de prelungire pe încă un an.

104 afișări
Imaginea articolului Paulo Fonseca este noul antrenor al echipei AS Roma

Paulo Fonseca este noul antrenor al echipei AS Roma

"Sunt foarte fericit că am fost numit noul antrenor al clubului AS Roma şi vreau să le mulţumesc tuturor celor din conducere pentru şansa pe care mi-au oferit-o. Sunt entuziasmat şi motivat pentru aceată provocare şi abia aştept momentul să mă mut la Roma, să întâlnesc suporterii şi să începem să muncim. Cred că împreună putem să facem ceva special", au fost primele cuvinte ale lui Paulo Fonseca, în funcţia de tehnician al echipei AS Roma, care a încheiat sezonul 2018-2019 din Serie A pe locul şase.

TITLURILE ZILEI

Fonseca le-a mai antrenat pe formaţiile: Dezembro, Odilevas, Pinhalnovense, Aves, Pacos Ferreira, Porto, Braga şi Şahtior.

Pe banca celor de la Şahtior a câştigat ultimele trei titluri ale clubului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici