Pe Simona Halep o aşteaptă un nume mare în finala de la Melbourne

Japoneza Naomi Osaka (13 WTA) a învins-o vineri, în două seturi, pe Andrea Petkovic, din postura de favorită principală, şi a trecut în semifinala turneului de tenis Melbourne Summer Set 1, unde o va întâlni pe Veronika Kudermetova, din Rusia, numărul 31 mondial şi favorită numărul 3.

1109 afișări
Imaginea articolului Pe Simona Halep o aşteaptă un nume mare în finala de la Melbourne

Pe Simona Halep o aşteaptă un nume mare în finala de la Melbourne

Jucătoarea japoneză a început în forţă acest meci, afişând încredere în jocul său şi lovind mingea extrem de tare şi curat. Petkovic nu a putut rezista acestei presiuni, fiind prinsă cu garda jos. În unele momente, a părut destul de impresionată de ceea ce făcea Osaka pe teren. Ea a câştigat doar un punct din cele 7 jucate pe al doilea serviciu, Osaka adjudecându-şi setul cu 6-1.

În setul secund, meciul s-a echilibrat, Petkovic ridicându-şi considerabil nivelul, în timp ce Osaka şi-a redus puţin agresivitatea. Au făcut schimb de break-uri de câteva ori în meci, Petkovic având chiar 4-2 la jumătatea setului. Osaka a avut propriile probleme la al doilea serviciu, iar Petkovic a reuşit să folosească acest lucru în avantajul ei.

Osaka a revenit la 4-4, moment în care meciul a devenit şi mai interesant. Nemţoaica a avut multe probleme în aşi adjudeca aceste puncte, ea câştigând doar 4 din cee 16 jucate pe serviciul 2. În cele din urmă, Osaka a reuşit să câştige meciul cu un break, asigurându-şi setul 2 cu 7-5.

Osaka se califică astfel în semifinala competiţiei, unde o va întâlni pe rusoaica Veronika Kudermetova, cap de serie numărul 3.

În cealaltă semifinală se întâlnesc Simona Halep şi Qinwen Zheng, prefigurându-se o posibilă finală Osaka versus Halep.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
osaka,
halep,
melbourne

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici