Pedeapsa primită de fotbalistul Kurt Zouma după ce a fost filmat lovind o pisică

Kurt Zouma, fundaşul lui West Ham, a primit miercuri interdicţia de a deţine pisici timp de cinci ani şi a fost obligat să efectueze 180 de ore de muncă în folosul comunităţii, ca pedeapsă pentru că şi-a lovit şi pălmuit pisica de companie, într-un abuz filmat.

1291 afișări
Imaginea articolului Pedeapsa primită de fotbalistul Kurt Zouma după ce a fost filmat lovind o pisică

Pedeapsa primită de fotbalistul Kurt Zouma după ce a fost filmat lovind o pisică

Internaţionalul francez şi-a primit sentinţa la tribunalul Thames Magistrates' Court după ce săptămâna trecută a pledat vinovat de două capete de acuzare pentru provocarea de suferinţe unui animal, relatează AP.

În imaginile cu abuzul care a avut loc pe 6 februarie şi care au apărut pe reţelele de socializare, fotbalistul poate fi văzut cum îşi loveşte pisica bengaleză prin bucătărie, înainte de a-i arunca o pereche de pantofi şi de a-i da o palmă peste cap.

Fratele mai mic al lui Zouma, Yoan, a filmat incidentul în care a fost implicată pisica şi l-a postat pe Snapchat.

Yoan Zouma a fost obligat miercuri să efectueze 140 de ore de muncă în folosul comunităţii, în cadrul unei audieri care a durat 15 minute. El este, de asemenea, jucător de fotbal şi a fost suspendat în februarie de echipa de liga a cincea Dagenham.

West Ham l-a amendat pe Zouma cu două săptămâni de salariu - suma maximă posibilă - atunci când incidentul a ieşit la iveală, dar managerul David Moyes a continuat să îl aleagă pe fundaş pentru a juca atunci când este apt. Zouma a pierdut şi un contract de sponsorizare cu Adidas.

Societatea Regală pentru prevenirea cruzimii faţă de animale a luat în grijă cele două pisici de companie ale lui Kurt Zouma după incident.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici