Pep Guardiola, antrenor Manchester City: Felicitări, Liverpool! Sunteţi campioni. E abia septembrie

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a oferit o declaraţie amuzantă la finalul partidei pierdute de echipa sa, sâmbătă, pe terenul lui Norwich, scor 3-2, glumind în ceea ce priveşte căştigătoarea titlului de campioană în Premier League.

207 afișări
Imaginea articolului Pep Guardiola, antrenor Manchester City: Felicitări, Liverpool! Sunteţi campioni. E abia septembrie

Pep Guardiola, antrenor Manchester City: Felicitări, Liverpool! Sunteţi campioni. E abia septembrie

După cinci partide, Liverpool este prima în Anglia, cu cinci puncte peste Manchester City, lucru care l-a determinat pe Guardiola să glumească pe această temă, având în vedere bătălia teribilă dată în sezonul trecut între cele două formaţii, până în ultima etapă.

“Felicitări, Liverpool, sunteţi campioni. Suntem în septembrie abia. Trebuie să ne recuperăm, să ne antrenăm şi să revenim. Am pierdut cinci puncte. Cu Tottenham am jucat incredibil de bine. Azi (n. red. – sâmbătă) trebuia să ştim exact ceea ce trebuia să facem în anumite momente ale jocului. Felicitări lui Norwich, primul gol a venit dintr-o fază fixă, iar a doua dintr-un contraatac, deci bravo lor. Trebuie să învăţăm din asta şi să mergem înainte”, a declarat Guardiola, la finalul meciului cu Norwich, citat de Metro.

Norwich a produs surpriza etapei a cincea din Premier League. Cu foarte mulţi jucători accidentaţi, nou-promovata a învins campioana Manchester City. McLean şi Cantwell au punctat în minutele 18 şi 28, însă Aguero a redus din diferenţă în minutul 45. La cinci minute după pauză, Pukki a reuşit al şaselea gol stagional pentru gazde, iar Rodri a redus din diferenţă cu două minute înainte de final.

După cinci runde din Premier League, Liverpool este prima, cu 15 puncte. Echipa lui Klopp este urmată de Manchester City, la cinci lungimi. Sezonul trecut, Manchester City a câştigat campionatul în ultima etapă, acumulând 98 de puncte, cu unul mai mult faţă de Liverpool.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici