Perechea Bethanie Mattek-Sands/Mike Bryan a câştigat proba de dublu mixt de la Roland Garros

Perechea americană Bethanie Mattek-Sands/Mike Bryan, cap de serie numărul 2, a câştigat, joi, proba de dublu mixt de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

118 afișări
Imaginea articolului Perechea Bethanie Mattek-Sands/Mike Bryan a câştigat proba de dublu mixt de la Roland Garros

Perechea Bethanie Mattek-Sands/Mike Bryan a câştigat proba de dublu mixt de la Roland Garros (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mattek-Sands şi Bryan au învins, în finală, cu scorul de 7-6 (3), 6-1, după 59 de minute, cuplul Lucie Hradecka/Marcin Matkowski (Cehia/Polonia).

Perechea Horia Tecău/Katarina Srebotnik (România/Slovenia) a fost învinsă în semifinale de Mattek-Sands şi Bryan, în timp ce cuplul Florin Mergea/Michaella Krajicek (România/Olanda) a fost eliminat în optimi de finală de Hradecka şi Matkowski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici