Perechea Simona Halep - Raluca Olaru va debuta astăzi la turneul de la Eastbourne. ORA meciului

Simona Halep va debuta la turneul WTA de la Eastbourne în proba de dublu, duminică, 23 iunie, de la ora 19:00, acolo unde va face pereche cu Raluca Olaru.

838 afișări
Imaginea articolului Perechea Simona Halep - Raluca Olaru va debuta astăzi la turneul de la Eastbourne. ORA meciului

Perechea Simona Halep - Raluca Olaru va debuta astăzi la turneul de la Eastbourne. ORA meciului

Cele douăă vor juca pe terenul central al competiţiei şi le vor întâlni pe Gabriela Dabrowski (Canada) şi Yi-Fan Xu (China), favoritele numărul 1 din Anglia.

În ceea ce priveşte proba de simplu, Simona Halep are primul tur liber şi va ajunge pe iarbă marţi, 25 iunie, în turul doi când o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Camila Georgi şi Su-Wei Hsieh.

Acesta este primul şi singurul turneu pe iarbă în acest an pentru jucătoarea din România, înainte de Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, care începe la 1 iulie.

TITLURILE ZILEI

Anul trecut, Simona Halep s-a retras de la Eastbourne, din cauza unei inflamaţii a tendonului ahilian.

Turneul din Anglia se desfăşoară în perioada 23 - 29 iunie şi are premii totale în valoare de 998.712 dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici