PERFORMANŢĂ URIAŞĂ ÎN SPORT. David Popovici, campion european cu un nou record naţional

Înotătorul David Popovici, 17 ani, a luat aurul la 200m liber, la Campionatele Europene de nataţie în bazin scurt de la Kazan (Rusia)! E primul titlu european pentru România în bazin scurt de când se organizează această competiţie - 1991.

1789 afișări
Imaginea articolului PERFORMANŢĂ URIAŞĂ ÎN SPORT. David Popovici, campion european cu un nou record naţional

PERFORMANŢĂ ÎN SPORT. David Popovici, campion european cu un nou record naţional

David Popovici a obţinut medalia de aur la proba de 200 metri liber! Dinamovistul s-a calificat în finală cu cel mai bun timp, departe de urmăritori, 1:43,08, şi era favorit la primul loc. Timpul tânărului sportiv în ultimul act e unul pe măsură: 1:42,12.

Podiumul a fost completat de doi olandezi: Luc Kroon (1:42,20) şi Stan Pijnenburg (1:42,51).

„David POPOVICI - campion european în proba de 200 de metri liber cu nou record naţional! David Popovici (CS Dinamo) aduce României primul AUR la Europenele în bazin de 25 de metri de la Kazan (Rusia). David a câştigat proba de 200 de metri liber cu 1:42,12!!! Noul campion european al probei!”.

reacţie CS Dinamo, clubul la care este legitimat David

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici