Peste 250 de poliţişti vor fi la meciul dintre FCSB şi Rapid Viena, de joi seară, de pe Arena Naţională

Peste 250 de poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei vor acţiona, joi seară, pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere la meciul dintre FCSB şi Rapid Viena, de pe Arena Naţională. Poliţiştii vor patrula şi în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun.

191 afișări
Imaginea articolului Peste 250 de poliţişti vor fi la meciul dintre FCSB şi Rapid Viena, de joi seară, de pe Arena Naţională

Peste 250 de poliţişti vor fi la meciul dintre FCSB şi Rapid Viena, de joi seară, de pe Arena Naţională

„Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră. În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei, remis, joi, MEDIAFAX.

Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

De asemenea, potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă: manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură; respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier; nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule; adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic”, se mai arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.

FCSB va disputa, joi seară, cu Rapid Viena, de la ora 21.30, returul play-off-ului Europa League pentru calificarea în grupele competiţiei. În meciul tur, de la Viena, austriecii au câştigat cu 3 -1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici