Peste 30 de răniţi la un meci de fotbal din Brazilia

Cel puţin 30 de suporteri au fost răniţi în Brazilia, la un derby local între Sport şi Santa Cruz, miercuri noapte. Suporterii au încercat să evite o confruntare cu forţele de ordine în interiorul arenei, însă poliţiştii au folosit spray-ul cu piper pe care îl aveau în dotare.

111 afișări
Imaginea articolului Peste 30 de răniţi la un meci de fotbal din Brazilia

Peste 30 de răniţi la un meci de fotbal din Brazilia

Postul braziliam TV Globo a prezentat imagini cu zeci de fani trataţi de personalul medical pe arătat că zeci de fani sunt trataţi de personal medical chiar pe iarba din jurul gazonului. Nu au fost raportate decese, însă site-urile locale au indicat că între 30-60 de persoane au fost rănite.

Incidentul a avut loc după ce susţinătorii de la Santa Cruz au coborât gradenele arenei pentru a evita o ciocnire între poliţişti şi un fan care aprinsese o torţă.

Meciul din campionatul de stat din Pernambuco, care nu a fost oprit nici măcar în timp ce fanii primeau îngrijiri medicale, s-a încheiat 1-1.

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici