Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Steaua - Chelsea

Peste 700 de jandarmi bucureşteni vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul Steaua Bucureşti - Chelsea Londra, programat joi, de la ora 20.00, pe Arena Naţională, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa.

205 afișări
Imaginea articolului Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Steaua - Chelsea

Peste 700 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Steaua - Chelsea (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să vină din timp la stadion, începând cu ora 17.00, când se vor deschide porţile de acces.

De asemenea, pentru menţinerea ordinii publice în ziua meciului vor fi mobilizaţi peste 370 de poliţişti bucureşteni. Aceştia vor fi prezenţi în apropierea Arenei Naţionale, dar şi în alte zone, cum sunt Centrul Istoric şi principalele artere ale Bucureştiului.

Acţiunea Poliţiei Capitalei vizează, în special, prevenirea actelor de violenţă, a înşelăciunilor, furturilor din poşete sau buzunare, dar şi a celor din autoturisme.

Meciul Steaua Bucureşti - Chelsea Londra, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa, este programat, joi, de la ora 20.00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Pentru această partidă au fost epuizate toate biletele puse în vânzare, iar casele de bilete vor fi închise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici