Petre Cozma, după ce ucigaşul fiului său a fost eliberat: Voi face plângere la CEDO

Petre Cozma nu a trecut peste moartea fiului său, Marian Cozma. Tatăl fostului handbalist a aflat de eliberarea lui Ivan Sztojka, unul dintre criminali, şi nu vrea să lase lucrurile aşa. În direct la ProSport Live, Petre Cozma a mărturisit că va face plângere la CEDO.

695 afișări
Imaginea articolului Petre Cozma, după ce ucigaşul fiului său a fost eliberat: Voi face plângere la CEDO

Petre Cozma, după ce ucigaşul fiului său a fost eliberat: Voi face plângere la CEDO

Ivan Sztojka a fost eliberat în aceste zile din închisoare, după 5 ani de detenţie. Chiar dacă primise o condamnare de 9 ani, criminalul a fost lăsat liber pentru bună purtare. Anunţul a fost făcut de un martor. ”Sztojka a fost eliberat săptămâna trecută în secret. Acum se află în Budapesta. Nu vreau ca numele meu să apară în presă, pentru că o să am probleme cu el”.

Petre Cozma este nemulţumit de eliberarea lui Ivan Sztojka şi este dispus să facă plângere la CEDO, pentru ca acesta să fie din nou închis.

”Nu poţi să treci peste aşa ceva. Îmi e dor de Marian şi îmi e foarte greu fără el. Pentru Ivan Sztojka nu a fost o problemă că a fost închis. El îşi vedea familia, dar eu nu-mi mai văd băiatul. Voi face plângere la CEDO”, a declarat Petre Cozma pentru ProSport Live.

La începutul anului 2009, Marian Cozma a fost ucis într-un club din Veszprem. Handbalistul se afla la o petrecere alături de colegii săi, când a fost înjunghiat de 4 maghiari, Raffael Sandor, Nemeth Gyozo, Sztojka Ivan şi Pal Gabor. În momentul de faţă, doar primii 2 se mai află în închisoare, după ce au primit 18 ani de detenţie. Ivan şi Gabor au fost eliberaţi, după ce primiseră, iniţial, condamnări de 4, respectiv 5 ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici