Pilotul de Formula 2 Anthoine Hubert a murit în timpul cursei de la Grand Prix Belgia/ IMAGINI cu accidentul fatal

Tragedie în sportul mondial. Pilotul de Formula 2 Anthoine Hubert, în vârstă de 22 de ani, a murit sâmbătă, 31 august, pe circuitul Spa-Francorchamps, la Marele Premiu de Formula 2 al Belgiei. Totul s-a întâmplat în urma unui accident grav, în care au mai fost implicaţi alţi doi sportivi.

9031 afișări
Imaginea articolului Pilotul de Formula 2 Anthoine Hubert a murit în timpul cursei de la Grand Prix Belgia/ IMAGINI cu accidentul fatal

Pilotul de Formula 2 Anthoine Hubert a murit în timpul cursei de la Grand Prix Belgia/

Tânărul francez s-a stins din viaţă în urma impactului cu maşina condusă de americanul Juan Manuel Correa, la o viteză de 170 la oră. Maşina lui Hubert a lovit parapetul de protecţie de pe marginea dreaptă a circuitului, a ricoşat pe pistă şi a fost izbit în plin de monopostul condus de Juan Manuel Correa, care, potrivit bbc.com, a ajuns la un spital din Liege şi este în stare stabilă.

TITLURILE ZILEI

"FIA regretă să informeze că pilotul maşinii cu numărul 10, Anthoine Hubert, a fost rănit grav şi a murit la ora 18:35. Pilotul maşinii cu numărul 12, Juan-Manuel Correa, este stabil şi este tratat la spitalul din Liege. Vom reveni cu amănunte în privinţa stării de sănătate a lui Correa", a fost mesajul celor de la FIA.

În accident a mai fost implicat un al treilea monopost, care a lovit una dintre maşinile implicate. Pilotul acestuia din urmă, Marino Sato, a părăsit pe propriile picioare locul accidentului.

În urma evenimentului, sursa a fost întreruptă definitiv. Născut în Lyon, Franţa, Hubert a decedat la vârsta de 22 de ani, fiind pilot la Renault.

"Familia Mercedes trimite cele mai sincere condoleanţe familiei şi prietenilor lui Anthoine Hubert şi echipelor Arden şi Renault în urma acestei zile tragice", a fost mesajul pilotului Lewis Hamilton.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici