Pires şi-a prelungit contractul cu Villarreal

Mijlocaşul francez Robert Pires şi-a prelungit pentru încă un sezon contractul cu Villarreal, a anunţat, miercuri, clubul spaniol, citat de AFP.

4 afișări

Fostul internaţional francez, în vârstă de 35 de ani, îşi va continua aventura la "Submarinul galben" până la 30 iunie 2010, la fel ca şi coechipierul său Javi Venta (33 de ani), care şi-a prelungit contractul pentru încă un sezon.

Pires s-a transferat la Villarreal în 2006, după şase ani petrecuţi la Arsenal, echipă pe care o va reîntâlni în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, la 7 şi 15 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici