Platini vrea în continuare organizarea Cupei Mondiale din Qatar în timpul iernii

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a pledat din nou pentru ca ediţia din 2022 a Cupei Mondiale din Qatar să fie organizată pe timpul iernii, din cauza temperaturilor mari din Emirat şi a propus ca şi alte ţări din Golf să găzduiască meciuri.

153 afișări
Imaginea articolului Platini vrea în continuare organizarea Cupei Mondiale din Qatar în timpul iernii

Platini vrea în continuare organizarea Cupei Mondiale din Qatar în timpul iernii (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Platini a afirmat, în faţa participanţilor la Dubai International Sports Conference, că organizarea CM-2022 pe timpul iernii ar fi "benefică pentru toată lumea".

El a mai spus că dacă FIFA şi Qatar-ul sunt de acord, alte ţări din regiune ar putea găzdui mai multe meciuri.

"Ar fi un lucru bun", a declarat preşedintele UEFA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici