Poli Iaşi – Astra Giurgiu, din a doua etapă a Ligii 1, se joacă duminică, de la ora 18:00

Poli Iaşi şi Astra Giurgiu se întâlnesc duminică, 21 iulie, începând cu ora 18:00, pe stadionul Emil Alexandrescu, pentru a disputa meciul din a doua etapă a Ligii 1.

147 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi – Astra Giurgiu, din a doua etapă a Ligii 1, se joacă duminică, de la ora 18:00

Poli Iaşi – Astra Giurgiu, din a doua etapă a Ligii 1, se joacă duminică, de la ora 18:00

În prima etapă a noului sezon, Poli Iaşi a obţinut o remiză cu campioana României, CFR Cluj (scor 1-1). Astra Giurgiu a terminat şi ea la egalitate, în partida disputată cu FC Botoşani, din prima etapă a Ligii 1.

”Este o echipă cu jucători de mare calitate, cum ar fi Alibec, Matei sau Radunovic. Cei care au venit s-au integrat şi ei destul de bine. Noi trebuie să avem o atitudine bună, să intrăm pe teren determinaţi şi să câştigăm acest meci”, a declarat, la conferinţa de presă de dinaintea meciului, Mihai Teja, tehnicianul moldovenilor.

TITLURILE ZILEI

Echipe probabile:

Poli Iaşi: Rusu, Arias, Frăsinescu, Diallo, Panţîru, Breeveld, Chelaru, Danale, Teixeira, Horşia, Bălan

Astra Giurgiu: Lazăr, Graur, Tiram, Graovac, Radunovic, Moise, Simion, Biceanu, Matei, Alibec, Gheorghe
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici