Poli Iaşi - FC Vaslui, scor 1-3

Formaţia FC Vaslui a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Poli Iaşi, înregistrând astfel a doua victorie consecutivă din acest sezon, după cea din partida cu Steaua, scor 1-0, în timp ce ieşenii au pierdut a doua oară consecutiv.

58 afișări
Imaginea articolului Poli Iaşi - FC Vaslui, scor 1-3

Poli Iaşi - FC Vaslui, scor 1-3 (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost înscrise de Dominik Bersnjak '26 pentru Poli Iaşi, respectiv Mike Temwanjera '33, Gabriel Cânu '40 şi Marko Ljubinkovici '53 pentru FC Vaslui.

Bersnjak a deschis scorul pentru Poli Iaşi în minutul 26, dintr-o lovitură liberă executată în timp ce portarul Kuciak aranja zidul.

În minutul 33, FC Vaslui a egalat prin Temwanjera, care a interceptat mingea şi a trimis-o în plasă după un pas greşit la portar al fundaşului Adrian Ilie, de la Poli Iaşi.

TITLURILE ZILEI

Vasluienii au preluat conducerea în minutul 40, când, la o lovitură liberă de pe partea stângă executată de Aliuţă, Brăneţ a ieşit greşit şi Cânu a trimis mingea în poartă din şase metri.

În minutul 53, Ljubinkovici a înscris golul de 1-3, şutând de pe dreapta din careu la colţul lung, după ce a profitat de o imprecizie a jucătorilor ieşeni.

Poli Iaşi: 1. Brăneţ - 20. Stancu, 23. Ad. Ilie, 28. Cr. Munteanu, 5. Pecnik - 25. Milea - 13. Cr. Bratu (18. Miclea '68), 7. Bersnjak (16. Viveiros '59), 21. Naidin, 14. Sfârlea - 9. Bâlbă (11. Oprea '54). Antrenor: Ionuţ Popa.

FC Vaslui: 1. Kuciak - 15. Buhuş, 28. Cânu, 29. Munteanu, 27. Hugo Luz - 20. Ljubinkovici, 4. Ghencev, 21. N'Doye, 10. Aliuţă (8. Zmeu '85) - 19. Temwanjera (7. Jovanovici '88), 9. Burdujan (11. Ad. Gheorghiu '81). Antrenor: Viorel Hizo.

Cartonaşe galbene: Cr. Bratu '28, Stancu '42, Naidin '60 / Aliuţă '5

Partida a fost arbitrată de o brigadă formată din Sorin Corpodean (central), Cristian Nica, Eduard Crângaşu (asistenţi) şi Lucian Dan (rezervă). Observatori au fost Pavel Peniu şi Ioan Mureşan.

Meciul s-a disputat fără spectatori, ca urmare a incidentelor de la întâlnirea de la Vaslui dintre Poli Iaşi şi FC Vaslui, etapa a XXX-a a ediţiei 2007/2008 de campionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici