Politehnica Iaşi - Steaua, scor 0-2, în Liga I

Echipa Steaua Bucureşti s-a impus, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), în faţa formaţiei Politehnica Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a X-a a Ligii I.

62 afișări
Imaginea articolului Politehnica Iaşi - Steaua, scor 0-2, în Liga I

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichiță (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Dayro Moreno '86 şi Szekely '90+1.

În minutul 63, Toja a scăpat singur spre poarta Brăneţ, a pătruns în careu, a driblat un fundaş advers şi a plasat balonul peste portarul formaţiei ieşene, însă a nimerit transversala.

În minutul 82, Szekely a executat o lovitură liberă din flancul stâng, trei jucători de la Steaua au trecut pe lângă balon, care a lovit bara stângă a lui Brăneţ.

0-1: Dayro Moreno a şutat, cu exteriorul, de la circa 15 metri lateral stânga şi Brăneţ nu s-a mai putut opune golului.

TITLURILE ZILEI

0-2: Szekely a luat o acţiune pe cont propriu de la jumătatea terenului, finalizată cu un şut de pe linia careului de 16 m.

Politehnica Iaşi: 1. Brăneţ - 77. Buta, 24. Straton, 28. Munteanu, 5. Pecnik - 8. Ignatov (21. Balde '67), 7. Bersnjak, 13. Cr. Bratu - 18. R. Miclea (9. Bâlbă '67), 11. Bujor (80. Croitoru '79), 10. Cr. Constantin. Antrenor: Petre Grigoraş.

Steaua: 1. Zapata - 4. Golanski (22. Pleşan '77), 24. Ghionea, 5. Rada, 32. Al. Filip (17. Baciu '46) - 7. Szekely, 14. Toja, 25. Onicaş, 16. Nicoliţă - 11. Surdu, 9. Kapetanos (10. Dayro Moreno '65). Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Cartonaşe galbene: Toja '51, Pleşan '84 / Cr. Munteanu '52

Arbitri: Marius Avram (central) - Ioan Onicaş, Iulian Radu (asistenţi) - Ionel Ivan (rezervă).

Observatori: Ioan Mărginean, Constantin Gheorghe.

La partidă au asistat aproximativ 12.000 de spectatori, printre care şi un grup de aproximativ 250 de fani ai echipei Steaua. Aceştia din urmă au continuat scandările la adresa finanţatorului formaţiei din Bulevardul Ghencea, Gigi Becali.

La începutul primei reprize, susţinătorii echipei Steaua au aruncat cu petarde înspre sectorul ocupat de fanii formaţiei Politehnica Iaşi, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine, care au calmat spiritele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici