Portarul Cristian Bălgrădean (UTA) a semnat un contract cu Dinamo

Portarul echipei UTA Arad, Cristian Bălgrădean, a semnat, vineri, un contract cu FC Dinamo, a declarat directorul executiv al clubului arădean, Alexandru Meszar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

570 afișări
Imaginea articolului Portarul Cristian Bălgrădean (UTA) a semnat un contract cu Dinamo

Portarul Cristian Bălgrădean (UTA) a semnat un contract cu Dinamo (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Meszar a precizat că la Dinamo ar putea ajunge şi atacantul George Ţucudean, care a cerut termen de gândire până luni, în urma negocierilor purtate cu oficialii grupării bucureştene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici