Poveste de dragoste în fotbal. Fosta internaţională Ana Manea se iubeşte cu o tânără din Spania

Ana Manea, fostă jucătoare de fotbal la echipa naţională, dezvăluie că ultimul bărbat din viaţa ei a făcut-o să sufere, iar de atunci a intrat într-o relaţie cu o tânără spaniolă.

9054 afișări
Imaginea articolului Poveste de dragoste în fotbal. Fosta internaţională Ana Manea se iubeşte cu o tânără din Spania

Sursa foto- ana.maneaa, Instagram

Ana Manea, în vârstă de 19 ani ani,  provine din Rovinari,Gorj  şi a fost jucătoare de fotbal la ACS Atletic Drobeta şi echipa naţională şi a plecat în Italia.

Aceasta dezvăluie  oficial că este lesbiancă şi este într-o relaţie cu o tânără din Spania, iar ultimul iubit de sex masculin a făcut-o să sufere. 

Am stat şi cu băieţi înainte, dar ultimul cu care am fost m-a făcut să sufăr. De când am venit aici în Italia, am zis să încerc. Am văzut că e la modă. Am încercat, mi-a plăcut şi acum am o iubită, e din Spania. Dacă vreţi să ştiţi mai multe”, a spus Ana Manea într-un video postat pe TikTok.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici