Preliminariile Campionatului European 2020: România s-a impus cu 4-0 în faţa Maltei/ Cum arată clasamentul Grupei F

România păstrează în continuare şanse la calificarea la Campionatul European de la anul, după victoria obţinută luni. Naţionala a trecut, în etapa a patra, în deplasare, de Malta, cu scorul de 4-0. Soarta meciului a fost decisă din prima parte, când România a marcat 3 goluri.

3379 afișări
Imaginea articolului Preliminariile Campionatului European 2020: România s-a impus cu 4-0 în faţa Maltei/ Cum arată clasamentul Grupei F

România s-a impus luni cu 4-0 în faţa Maltei, în preliminariile Campionatului European 2020

Primele două goluri au fost reuşite de George Puşcaş. Atacantul legitimat la Palermo a marcat prima dată în minutul 7, după o pasă a lui Nicuşor Bancu, pentru ca în minutul 29 să înscrie după o pasă a lui Claudiu Keşeru. Alexandru Chipciu a stabilit scorul pauzei, 3-0, în minutul 34. Ultima reuşită a venit pe final, în minutul 90+1, prin mijlocaşul FCSB-ului, Dennis Man. România rămâne astfel în cursa pentru calificarea la EURO 2020, fiind în luptă directă cu Suedia. Naţionala antrenată de Cosmin Contra eeste avatanjată şi de rezultatul înregistrat în Spania, unde gazdele s-au impus cu 3-0 în faţa Suediei.

TITLURILE ZILEI

În alt meci al grupei, Norvegia a câştigat cu 2-0 confruntarea cu Insulele Feroe.

Clasamenul Grupei F:

1. Spania - 12 p
2. Suedia - 7 p
3. România - 7 p
4. Norvegia - 5 p
5. Malta - 3 p
6. Insulele Feroe - 0 p

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici