Premierul Ucrainei acuză arbitrii că au privat ţara sa de şase medalii la Jocurile Olimpice

Premierul Ucrainei Mikola Azarov a declarat, joi, că deciziile injuste ale arbitrilor au privat ţara sa de la încă şase medalii la Jocurile Olimpice de la Londra.

261 afișări
Imaginea articolului Premierul Ucrainei acuză arbitrii că au privat ţara sa de şase medalii la Jocurile Olimpice

Premierul Ucrainei acuză arbitrii că au privat ţara sa de şase medalii la Jocurile Olimpice (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Sincer vorbind, deciziile arbitrilor sunt injuste. Ne-au privat de şase medalii", a spus şeful guvernului din Ucraina, citat de agenţia Interfax.

Ucrainenii sperau să aibă o prestaţie mai bună decât la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008, atunci când au cucerit 27 de medalii, dintre care şapte de aur. Până în acest moment, Ucraina se află pe locul 19 în clasamentul pe naţiuni de la Londra, cu zece medalii (trei de aur, una de argint şi şase de bronz).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici