Presa italiană: Nici ploaia, nici oboseala, nici căldura şi nici Azarenka nu au oprit-o pe Halep

Presa italiană laudă, joi, prestaţia Simonei Halep în sferturile de finală ale US Open, SuperNews notând că "nici ploaia, nici oboseala, nici căldura şi nici Azarenka nu au oprit-o" pe sportiva română care o va întâlni în semifinale pe Flavia Pennetta.

712 afișări
Imaginea articolului Presa italiană: Nici ploaia, nici oboseala, nici căldura şi nici Azarenka nu au oprit-o pe Halep

Simona Halep (Foto: Hepta / Mediafax Foto)

"Ar trebui să vorbesc despre Simona Halep, care încă o dată a ajuns în semifinalele unui Grand Slam după ce a făcut un meci mare cu o jucătoare extraordinară, cum este Vika Azarenka. Ar trebui să descriu reuşita româncei de pe locul 2 WTA, care poate de fiecare dată să dea cursul unui meci, uneori şi cu probleme fizice. A fost capabilă să găsească lovitura câştigătoare după două ore de joc şi după o întrerupere cauzată de ploaie. Ar trebui să vorbesc despre al treilea set perfect cu care Simona a doborât rezistenţa sportivei din Belarus. Dar cum să fac toate acestea când Flavia Pennetta a ajuns din nou în semifinalele US Open? (...) Acum în semifinale urmează Simona Halep, pe care în 2013 Pennetta a învins-o în două seturi. Se se repete povestea? (...) Nici ploaia, nici oboseala, nici căldura şi nici Azarenka nu au oprit-o pe Simona Halep în sferturi", scrie autorul articolului postat pe site-ul SuperNews.

Intelligonews.it notează că italienii şi-ar dori un miracol la meciul dintre Flavia Pennetta şi Simona Halep. "Pennetta şi Vinci în semifinale. Pentru Pennetta urmează Simona Halep, cap de serie numărul 2. Ar fi nevoie de încă un miracol (deşi Pennetta conduce cu 3-1 în întâlnirile directe)", menţionează sursa citată.

"Palpitant, pasionant. Acestea sunt primele adjective care ne vin în minte pentru a descrie meciul dintre Simona Halep şi Victoria Azarenka, care a durat aproape trei ore şi s-a încheiat cu românca ridicând braţele către cer", scrie şi oktennis.it.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, o va întâlni pe italianca Flavia Pennetta, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 26, în noaptea de joi spre vineri, în al doilea meci programat pe arena Arthur Ashe, în sesiunea de seară, care începe la ora 2.00, ora României. În vârstă de 33 de ani, Pennetta conduce, cu 3-1, în meciurile directe cu Halep. Însă succesele italiencei nu sunt mai recente de 2013: sferturi la Marbella (2010), scor 6-4, 7-6 (4), optimi la Bastad (2013), scor 4-6, 7-5, 2-0, abandon şi optimi la US Open (2013), scor 6-2, 7-6 (3). Halep are o victorie în ultimul meci, disputat în martie, în optimile de finală ale turneului de la Miami, scor 6-3, 7-5.

Simona Halep s-a calificat, miercuri, în semifinalele US Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 20, în sferturile de finală ale turneului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici