Presa italiană: Săpunaru este dorit la echipa Lazio

Fundaşul formaţiei FC Porto, Cristian Săpunaru, este în atenţia grupării Lazio Roma, care vrea să-l achiziţioneze în eventualitatea plecării lui Lichsteiner, jucător dorit de Juventus şi Manchester City, anunţă presa italiană.

93 afișări
Imaginea articolului Presa italiană: Săpunaru este dorit la echipa Lazio

Presa italiană: Săpunaru este dorit la echipa Lazio (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei italiene, Săpunaru este foarte apropiat de impresarii lui Ştefan Radu, fraţii Becali.

"Victor Becali va veni la Roma pentru a discuta despre prelungirea acordului lui Radu, aceasta fiind o ocazie de a discuta şi despre Săpunaru", a notat presa italiană.

În urmă cu două săptămâni, presa portugheză a scris că Săpunaru este dorit şi de AS Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici