Presa saudită scrie că Reghecampf va antrena echipa Al Hilal din sezonul viitor

Presa arabă informează că gruparea Al Hilal a obţinut acordul antrenorului Stelei, Laurenţiu Reghecampf, de a prelua conducerea tehnică a echipei care a terminat pe locul doi în clasamentul primei ligi din Arabia Saudită.

373 afișări
Imaginea articolului Presa saudită scrie că Reghecampf va antrena echipa Al Hilal din sezonul viitor

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Marius Dobrescu / Mediafax Foto)

Reghecampf ar urma să-l înlocuiască la Al Hilal pe Sami Al Jaber, a precizat publicaţia hibasport.com.

De serviciile tehnicianului Stelei a mai fost interesată şi campioana Al Nasr, însă gruparea Al Hilal a reuşit să-l convingă pe român să accepte oferta sa, a adăugat sursa citată.

Steaua, antrenată de Laurenţiu Reghecampf, va disputa, vineri, finala Cupei României, cu Astra Giurgiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici