Preşedintele lui Dinamo, despre momentele dramatice prin care a trecut Eugen Neagoe: Am fost la un pas de o mare tragedie

Preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, a spus că fotbalul nu mai are nicio importanţă după momentele dramatice prin care a trecut antrenorul Eugen Neagoe.

279 afișări
Imaginea articolului Preşedintele lui Dinamo, despre momentele dramatice prin care a trecut Eugen Neagoe: Am fost la un pas de o mare tragedie

Preşedintele lui Dinamo, despre momentele dramatice prin care a trecut Eugen Neagoe: Am fost la un pas de o mare tragedie

Marcat de cele întâmplate, Florin Prunea spune că e şocat de câtă ură se află în jurul clubului: "Am fost la un pas de o mare tragedie. Nu cred că ar trebui să mai vorbim de fotbal în aceste momente. E atâta ură... Am citit azi un articol legat de Cornel Dinu. Dacă şi pe Cornel Dinu poţi să-l ataci... Nu înţeleg de unde atâta ură. Şi la Constanţa am văzut oameni desfiguraţi. Mă bucur că nu s-a întâmplat o nenorocire în această seară. E normal ca Eugen să fie afectat, e afectat de prima zi de când a venit aici.

TITLURILE ZILEI

Astăzi am fost la Săftica, am stat acolo toată dupa-amiaza, el a pregătit meciul. Am crescut la clubul ăsta, am cunoscut şefi de galerie, dar nu mai recunosc acest club. Nu pot să înţeleg! Am ajuns la chestiuni de viaţă şi moarte. Îl sfătuiesc pe Eugen să se lase naibii de fotbal. El a venit aici să muncească. În momentul de faţă suntem toţi în stare de şoc, importantă este sănătatatea lui Eugen. Doctoriţa a spus că a fost foarte, foarte aproape de tragedie. O să mă gândesc şi eu dacă mai continui. Nu e normal să fie atâta ură. Sunt momente grele şi n-aş vrea să fac un pas în spate. Trebuie să mergem înainte, nu avem ce să facem. Dinamo e ca o bombă, stă să explodeze. E bine că nu s-a întâmplat nenorocirea.

Sunt nişte animale (n.r unii suporteri)! Nu merită sa fie pe stadioane. Descreieratii l-au injurat pe Cornel Dinu", a spus Prunea, la finalul partidei.

Antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe (51 de ani), a suferit un stop cardio-respirator în prima repriză a meciului Dinamo - Craiova, din a doua etapă a Ligii 1. Starea tehnicianului este stabilă acum, iar acest lucru se datorează medicilor de pe ambulanţă. Neagoe a fost resuscitat pe marginea terenului, iar după circa zece minute a fost urcat în ambulanţă şi transpotat la Spitalul Floreasca. În drum spre unitatea medicală, Neagoe a început să se simtă mult mai bine şi a început să vorbească. Partida Dinamo - Craiova s-a reluat după ce antrenorul a fost scos din stadion. S-a încheiat 2-0 pentru olteni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici