Prima româncă eliminată de la turneul de tenis de la Miami

Mihaela Buzărnescu (39 WTA) a fost eliminată de la turneul de la Miami de Kirsten Flipkens (Belgia, 71 WTA). Românca a pierdut în două seturi, 2-6, 3-6, după o oră şi 18 minute. "Miki" a fost prima jucătoare din România care a intrat în competiţia din SUA.

3252 afișări
Imaginea articolului Prima româncă eliminată de la turneul de tenis de la Miami

Prima româncă eliminată de la turneul de tenis de la Miami

În turul următor, Flipkens o va întâlni pe Konta, a 11-a favorită a turneului, care încearcă să îşi apere titlul cucerit anul trecut.

Monica Niculescu şi Irina Begu intră şi ele în competiţie. În al doilea meci al zilei de pe terenul 9, Monica Niculescu, venită din calificări, se va lupta cu Yulia Putintseva (Kazakhstan). Ceva mai târziu, în al patrulea meci al zilei de pe terenul 7, Irina Begu o va întâlni pe sportiva din SUA, Danielle Collins.

În ceea ce o priveşte pe Simona Halep, liderul mondial e calificată direct în turul doi şi o va întâlni pe câştigătoarea meciului Cepede Royg - Dodin. Sorana Cîrstea, calificată şi ea direct în turul doi, va juca împotriva învingătoarei dintre Su-Wei Hsieh şi Boulter, jucătoare venită din calificări.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici