Primul mesaj al lui Gabi Balint, după ce a fost operat în urma unui infarct: Gata. A trecut. Sunt ca nou/ Fotografia postată de pe patul de spital

Fostul fotbalist Gabi Balint a revenit cu primul său mesaj, după ce a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă la Spitalul Fundeni unde i s-au implantat trei stenturi la inimă. El susţine că se simte bine şi mulţumeşte oamenilor care şi-au făcut griji pentru el.

2958 afișări
Imaginea articolului Primul mesaj al lui Gabi Balint, după ce a fost operat în urma unui infarct: Gata. A trecut. Sunt ca nou/ Fotografia postată de pe patul de spital

Primul mesaj al lui Gabi Balint, după ce a fost operat în urma unui infarct: Gata. A trecut. Sunt ca nou/ FOTO

”De vreo 5 zile tot privesc pe fereastra salonului spitalului Fundeni şi mă întreb: O fi Lăcă sau îngerul meu pazitor?! Gata. A trecut. Sunt ca nou”, a scris fostul fotbalist pe pagina sa de Facebook.

Gabi Balint le mulţumeşte oamenilor care i-au transmis mesaje de însănătoşire şi celor care s-au rugat pentru el.

”Mulţumesc pentru toate mesajele voastre (mult mai multe decît cele pe care le primesc de ziua mea sau de Craciun) 🙂 Mulţumesc că v-aţi facut griji şi v-aţi rugat pentru mine! Am realizat cît sunt apreciat în ţara mea şi asta mi-a dat putere. Totuşi când mi-am citit CV-ul pe anumite platforme online... Balint a fost...a jucat...a cîştigat... Brrr... Senzaţia că eram deja plecat cu mingea la picior m-a cuprins.😁

TITLURILE ZILEI

Mă înclin în faţa colectivului de medici si asistenţi de la institutul de urgenţă pentru boli cardiovasculare Dr. C.C. Iliescu. Datorită lor mai pot să hoinăresc şi eu prin viaţă. Nu există cuvinte care să-mi exprime mulţumirea”, a scris Gabi Balint.

La finalul mesajului său, Gabi Balint a transmis că niciodată nu s-a gândit că o să ajungă într-o asemenea situaţie.

”În fiecare zi ne intersectăm cu ea în oraş. Ambulanţa. O privim cum trece în viteză cu girofarurile şi sirena pornite, strecurîndu-se printre maşini. Niciodată nu m-am gîndit că într-o bună zi aş putea fi eu cel care are nevoie de ajutor. Rămîneţi în maşini! Priviţi-o de acolo!”, a mai scris fostul sportiv.

În postarea sa, Gabi Balint a inclus şi o fotografie cu vederea de la fereastra salonului său din spital. În imaginie se poate vedea un afiş publicitar cu Marius Lăcătuş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici