VIDEO Problema cu care se confruntă Simona Halep înaintea turneului de la Wimbledon: „Nu o să stau prea mult să mă plâng”

  • Simona Halep, numărul 3 WTA, a câştigat turneul de la Wimbledon în 2019.
  • Anul trecut, turneul nu s-a desfăşurat din cauza pandemiei.
1118 afișări
Imaginea articolului VIDEO Problema cu care se confruntă Simona Halep înaintea turneului de la Wimbledon: „Nu o să stau prea mult să mă plâng”

VIDEO Problema cu care se confruntă Simona Halep înaintea turneului de la Wimbledon: „Nu o să stau prea mult să mă plâng”

Simona Halep, numărul 3 WTA, este pregătită pentru turneul de la Wimbledon, pe care l-a câştigat în anul 2019. Anul trecut nu s-a desfăşurat din cauza pandemiei.
 
Abia aştept turneul de la Wimbledon, sunt foarte încântată. La Paris mi-a plăcut, când am mers cu trofeul cu Rafa,” a declarat campioana din 2019 de la All Englad Club pentru Eurosport. 
 
 
 
Simona Halep are, însă, o mare problemă înaintea turneului care va începe pe 28 iunie. Nu suportă bula în care stau sportivii înaintea unui astfel de turneu, din cauza pandemiei de coronavirus.
 
„Nu-mi plac condiţiile de cantonament, restricţiile pentru mine sunt foarte dificile. Nu-mi place bula, mă consumă, mă stoarce de enrgie, iar faptul că stau numai în cameră şi nu am voie să ies mă oboseşte, nu mai pot să fiu lucidă pe teren. Dar sunt restrictii pe care trebuie să le respectăm. Nu o să stau prea mult să mă plâng,” a mai spus Halep.
 
Dacă pierde în primul tur, sportiva din Constanţa va ieşi din Top 10. 
 
Simona a ajuns deja pe Terenul Central de la All England Club şi a scris pe Twitter: „Fără cuvinte.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici