PSG îl lasă pe Neymar la Barcelona pentru 222 de milioane de euro

PSG s-a săturat de dorinţa lui Neymar (27 de ani) de a se întoarce la Barcelona şi de interesul catalanilor pentru readucerea starului brazilian. Astfel, parizienii s-au decis să îl lase să plece, dar vor să facă acest lucru în condiţiile lor.

368 afișări
Imaginea articolului PSG îl lasă pe Neymar la Barcelona pentru 222 de milioane de euro

PSG îl lasă pe Neymar la Barcelona pentru 222 de milioane de euro

După ofertele modeste trimise de Brcelona, PSG a decis că transferul se face doar pentru 222 de milioane de euro, anunţă Marca. Recent, selecţionerul Brazilieia a recunoscut că a vorbit la telefon cu Neymar, care i-a transmis că se află într-o formă foarte bună din punct de vedere mental. Este bucuros că, în momentul de faţă, există discuţii între PSG şi un club, iar plecarea s-ar putea concretiza.”Am vorbit cu el la telefon. Mi-a transmis că e liniştit. În acest moment există negocieri, aşteaptă ca PSG să decidă şi să se lămurească situaţia. Un jucător de nivelul lui Neymar nu va lipsi de la naţionala Braziliei.

TITLURILE ZILEI

Nu a participat la antrenamentele tactice, da a efectuat toate antrenamentele fizice cu PSG. A vorbit şi cu antrenorul personal şi e ok. E în cea mai bună condiţie să joace”, a declarat Tite, citat de footmercato.net. Catalanii erau dispuşi să ofere 100 de milioane de euro şi un jucător la alegere, dar PSG se opune transferului, pentru mai puţin de 222 de milioane de euro.

Cotat la 180 de milioane de euro, Neymar Jr a adunat 58 de jocuri oficiale pentru PSG şi a reuşit să înscrie 51 de goluri. În cele două sezoane petrecute la PSG, Neymar a cucerit 6 trofee: două titluri, Cupa Franţei, Cupa Ligii şi două Supercupe ale Franţei.

Taguri:
psg,
neymar,
transfer

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici