Rafael Nadal a câştigat turneul ATP de la Beijing

Liderul mondial, Rafael Nadal, s-a impus, duminică, în două seturi în faţa australianului Nick Kyrgios, locul 19 ATP, în ultimul act al turneului ATP de la Beijing.

857 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal a câştigat turneul ATP de la Beijing

Rafael Nadal a câştigat turneul ATP de la Beijing

Nadal şi-a adjudecat rapid primul set, scor 6-2, după 54 de minute. În setul secund, ibericul s-a impus cu 6-1, după alte 39 de minute. Pentru Nadal este titlul cu numărul 75 din carieră şi al doilea cucerit la Beijing în întreaga carieră.

Este victoria cu numărul 61 obţinută de Rafael Nadal în acest sezon şi a treia din confruntările directe cu australianul Nick Kyrgios.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici