Rafael Nadal a fost eliminat de Fabio Fognini în semifinalele turneului de la Monte Carlo

Fabio Fognini (18 ATP) l-a învins, sâmbătă, pe favoritul al doilea al întrecerii de la Monte Carlo, Rafael Nadal (2 ATP), scor 6-4, 6-2, în semifinalele turneului, primul Masters 1000 din 2019 pe suprafaţa roşie şi turneu pe care ibericul l-a câştigat de 11 ori de-a lungul carierei.

143 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal a fost eliminat de Fabio Fognini în semifinalele turneului de la Monte Carlo

Rafael Nadal a fost eliminat de Fabio Fognini în semifinalele turneului de la Monte Carlo

Fognini a realizat marea surpriză a turneului din Principat şi l-a eliminat pe Nadal, după o oră şi 37 de minute. Italianul a început bine jocul, a făcut break din debutul jocului, dar Nadal i-a oferit replica şi s-a desprins la 3-1. Fognini nu a cedat şi i-a mai lăsat ibericului un singur game până la finalul actului, câştigat cu scorul de 6-4.

În setul al doilea, Fognini a fost foarte aproape de a-i administra o corecţie lui Nadal. L-a condus cu 5-0 pe numărul 2 ATP, însă a încheiat cu 6-2, calificându-se astfel în finala de la Monte Carlo.

TITLURILE ZILEI

Cu succesul de astăzi, Fognini devine doar al patrulea jucător din istorie care-l învinge de cel puţin trei ori pe Rafa Nadal pe zgură, după Gaston Gaudio, Novak Djokovic şi Dominic Thiem.

Duminică, Fognini va sta faţă în faţă cu Duşan Lajovic, marea surpriză a turneului monegasc, ambii luptând pentru primul Masters 1000 al carierei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici