Rafael Nadal, omagiat în Insulele Baleare cu pantalonii rupţi

Tenismanul Rafael Nadal, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Beijing, a fost omagiat, joi, în Insulele Baleare, alături de alţi trei sportivi, însă el a constat pe scenă că avea pantalonii rupţi şi a fost nevoit să îşi lege un sacou în jurul mijlocului.

19 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal, omagiat în Insulele Baleare cu pantalonii rupţi

Rafael Nadal, omagiat în Insulele Baleare cu pantalonii rupţi

Potrivit cotidianului spaniol Sport, Nadal a acoperit cu sacoul partea ruptă, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe ceilalţi sportivi care se aflau pe scenă alături de ei să râdă.

Alături de Rafael Nadal, au mai fost omagiaţi la Palma de Mallorca sportivii Joan Llaneras (ciclism), Toni Tauler (ciclism) şi Rudy Fernandez (baschet).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici