Rafael Nadal va fi răsplătit cu o statuie la Roland Garros. Spaniolul, câştigător de 12 ori la turneul de Mare Şlem de la Paris

Rafael Nadal (33 de ani) a ajuns la 12 titluri câştigate la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, iar tenismenul spaniol va fi răsplătit de organizatorii întrecerii de la Paris.

2931 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal va fi răsplătit cu o statuie la Roland Garros. Spaniolul, câştigător de 12 ori la turneul de Mare Şlem de la Paris

Organizatorii de la Roland Garros vor să-i facă o statuie lui Rafael Nadal

Potrivit WeLoveTennis, o statuie în mărime naturală a lui Nadal va fi expusă în interiorul complexului de la Roland Garros începând cu ediţia următoare. Deşi tenismenul ar fi dorit iniţial să apară în statuie ridicând trofeul, cele două părţi s-au decis să-l afişeze pe Rafael Nadal în acţiune, în timpul unui punct. De asemenea, tot în complex ar urma să apară şi o statuie a lui Roland Garros, fostul aviator francez de la care provine numele turneului.

Rafael Nadal (2 ATP) a cucerit ediţia din acest an Roland Garros după ce s-a impus în finală împotriva austriactului Dominic Thiem (4 ATP), scor 6-3, 5-7, 6-1, 6-1. Astfel, spaniolul a ajuns la 12 titluri pe zgura pariziană, cele mai multe din istorie pentru un singur tenismen.

TITLURILE ZILEI

Statuile care ar urma să apară nu vor fi singurele modificări din 2020. Arena Philippe Chatrier va beneficia şi ea de un acoperiş retractacbil, care să evite problemele organizatorilor în momentele în care plouă, aşa cum s-a întâmplat la ediţia din acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici