Rapid începe cu o victorie. Giuleştenii au învins Viitorul Pandurii Târgu Jiu cu 3-1

  • Rapid a câştigat contra Viitorul Pandurii Târgu Jiu cu 3-1
  • La Rapid au marcat Sefe, Hlistei şi Benzar
  • Giuleştenii vor să revină în Liga 1 pentru prima dată din 2015
340 afișări
Imaginea articolului Rapid începe cu o victorie. Giuleştenii au învins Viitorul Pandurii Târgu Jiu cu 3-1

Rapidul a început convingător noul sezon al Ligii Secunde. Elevii lui Andrian Iencsi s-au impus cu 3-1 la Târgu Jiu pe terenul lui Viitorul Pandurii.

A fost 1-0 pentru Rapid la pauză. Gazdele au egalat din penalty, dar tot din lovitură de la 11 metri au marcat şi alb-vişiniii. Scorul final a fost stabilit de Daniel Benzar în minutele de prelungiri.

Victoria de la Târgu Jiu a fost primul pas făcut de Rapid în acest sezon către revenirea în Liga 1. Giuleştenii vor să revină pe prima scenă a fotbalului românesc după 6 sezoane.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici