RAPID - STEAUA: Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea la DERBI

Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Rapid - Steaua, programat duminică, la ora 20.30, pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, în etapa a XXVI-a a Ligii I, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Capitalei remis agenţiei MEDIAFAX.

570 afișări
Imaginea articolului RAPID - STEAUA: Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea la DERBI

RAPID - STEAUA: Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea la DERBI (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00, pe bază de bilete şi invitaţii.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege sau alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la meci. Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Dat fiind gradul ridicat de risc stabilit pentru această partidă, vor fi prezenţi în arena sportivă prefectul Municipiului Bucureşti sau reprezentantul legal al acestuia, precum şi un procuror din cadrul parchetului competent teritorial.

Organizatorii au pus la dispoziţia suporterilor oaspeţi un număr de 406 bilete de acces.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Partida FC Rapid - FC Steaua, contând pentru etapa a XXVI-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 20.30, pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă condusă de Sebastian Colţescu, ajutat la cele două linii de Aurel Oniţă şi Vasile Marinescu. Arbitru de rezervă va fi Florin Miron.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici