Reacţia dură a lui Ilie Năstase după ce Klaus Iohannis a anunţat că retrage decoraţiile celor condamnaţi penal

Preşedintele Klaus Iohannis l-a decorat în vara lui 2016 pe fostul mare tenismen Ilie Năstase cu Ordinul Naţional Steaua României în grad de comandor şi-l caracteriza pe fostul sportiv drept ”un fenomen”.

16355 afișări
Imaginea articolului Reacţia dură a lui Ilie Năstase după ce Klaus Iohannis a anunţat că retrage decoraţiile celor condamnaţi penal

Prima reacţia a lui Ilie Năstase: Klaus Iohannis e un mut care nu spune nimic. S-a dus în SUA şi a venit cu o caschetă

Acum, Iohannis a anunţat că va retrage toate decoraţiile primite de-a lungul anilor de persoanele condamnate penal. Năstase are o condamnare de 9 luni şi 10 zile de închisoare în urma unui incident provocat în trafic. ”Am înţeles că a primit şi el o distincţie de la Băsescu. El ce merită? Noi am avut nişte merite în sport. El nu prea are de ce să primească o distincţie. Nu am nicio problemă să îmi retragă ordinul. Dacă-mi lua titlul de la US Open sau de la Roland Garros aveam o problemă. Dar aşa?

E un mut care nu spune nimic. S-a dus în Statele Unite şi a venit cu o caschetă şi o insignă, în loc să vină cu vizele ridicate românilor. S-a dus premierul polonez şi a ridicat vizele în două zile. Mai mult ce să spun?” , a spus Năstase, conform gsp.ro.

Ilie Năstase a fost oprit de către poliţişti în trafic în 2018 şi a refuzat să efectueze etilotestul. A avut un schimb dur de replici cu oameni legii, i-a jignit şi i s-au pus cătuşe. A fost dus în cele din urmă la INML pentru recoltarea probelor biologice. I s-a întocmit dosar penal şi a fost amendat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici