Reacţia lui Gigi Becali, după victoria României în meciul contra Angliei: Nu pot să mai vorbesc de fericire. Felicitări tuturor!

România U21 a învins, la Cesena, 4-2, selecţionata Angliei, în etapa a doua a grupei C de la EURO 2019. Elevii lui Mirel Rădoi s-au impus şi în prima etapă, 4-1 cu Croaţia, şi sunt pe primul loc în clasament, cu şase puncte. Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a reacţionat la finalul jocului.

5640 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Gigi Becali, după victoria României în meciul contra Angliei: Nu pot să mai vorbesc de fericire. Felicitări tuturor!

Reacţia lui Gigi Becali, după victoria României în meciul contra Angliei: Nu pot să mai vorbesc de fericire. Felicitări tuturor!

Becali s-a declarat foarte încântat de prestaţia lui Florin Coman, cel care a intrat pe teren în minutul 63, a obţinut un penalty şi a înscris două goluri.

"Tată, îmi bate şi acum inima! Felicitări tuturor! Nu pot să mai vorbesc de fericire. Mamă, mamă, cum a jucat Florinel Coman. Azi a fost Coman – Anglia 3-0! I-a spulberat", a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

România a învins incredibil Anglia, scor 4-2, după un final dramatic. Puşcaş a deschis scorul în minutul 76, Gray a egalat în 79, Hagi a înscris în 85, Abraham a egalat în 86, iar Florinel Coman a închis jocul cu două goluri înscrise în minutele 88 şi 90+3. Urmează meciul cu Franţa pentru tricolori, pe 24 iunie, de la ora 22:00, care au 6 puncte după două meciuri.

TITLURILE ZILEI

Clasamentul grupei C:

1. România U21 - 6p
2. Franţa U21 - 3p
3. Anglia U21 - 0p
4. Croaţia U21 - 0p

Au mai rămas de disputat:

Franţa - Croaţia - 21 iunie, ora 22:00
România - Franţa - 24 iunie, ora 22:00
Anglia - Croaţia - 24 iunie, ora 22:00

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici