Reacţia lui Wesley după ce mai multe publicaţii din presa arabă au scris că a murit: "Am auzit că m-a omorât cineva...Mai am mult de trăit!"

O veste incredibilă făcea furori în presa arabă în această dimineaţă. Wesley Lopes ar fi decedat în timpul unui antrenament, după ce ar fi suferit un infarct. Fostul atacant al lui FC Vaslui era legitimat la Uniao Agricola Barbarense, informează ProSport. Wesley s-a amuzat când au auzit ştirea că a murit. Iată ce a declarat sportivul.

9592 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Wesley după ce mai multe publicaţii din presa arabă au scris că a murit: "Am auzit că m-a omorât cineva...Mai am mult de trăit!"

Wesley Lopes ar fi murit în timpul unui antrenament. Reacţia lui Adrian Porumboiu (Imagine: Liviu Chirica / Mediafax Foto)

UPDATE 14:40 Wesley s-a amuzat când au auzit ştirea că a murit. Fostul atacant al lui FC Vaslui era pe plajă cu soţia şi copilul său în momentul în care a primit mai multe telefoane în care a fost întrebat dacă trăieşte, notează ProSport.

TITLURILE ZILEI

„Am auzit că m-a omorât cineva. Ce glumă… sunt mai bine şi mai sănătos ca oricând. Chiar acum sunt cu soţia şi cu băiatul meu şi ne simţim bine. Nu ştiu de unde a ieşit această ştire proastă. Cred că cineva a vrut să facă o glumă. Liniştiţi-vă! Wesley mai are mult de trăit. Am primit foarte multe telefoane din România, dar sunt foarte bine. Nu mai joc fotbal de un an”, a spus Wesley pentru Fanatik.ro.

Site-ul alasemanews.com venea dimineaţă cu o informaţie bombă. Wesley Lopes, cel mai bun marcator străin din Liga 1, ar fi murit la doar 35 de ani. Fostul atacant al lui FC Vaslui ar fi suferit ieri un infarct, în timpul unui antrenament la Uniao Agricola Barbarense, unde era legitimat. Potrivit sursei citate, medicii aflaţi lângă teren au încercat să-l resusciteze, însă fără succes.

Wesley Lopes a jucat de-a lungul carierei la Ponte Pretal, Fortaleza, Penafiel, Alaves, Vitoria, Grasshopper, Pacos Ferreira, Leixoes, FC Vaslui, Al Hilal, Millonarios, CSMS Iaşi, Barbarense şi Uniao Agricola Barbarense.

Vezi pe ProSport ce a declarat Adrian Porumboiu, fostul patron al lui FC Vaslui.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici