Reacţia presei din Anglia, după golurile lui George Puşcaş din partida Reading - Cardiff

George Puşcaş face un meci cu adevărat mare pentru Reading, în partida de pe teren propriu a celor de la Reading cu Cardiff, iar jurnaliştii nu contenesc să îl laude. Cei de la BBC au reacţionat imediat în live-textul meciului:

497 afișări
Imaginea articolului Reacţia presei din Anglia, după golurile lui George Puşcaş din partida Reading - Cardiff

Reacţia presei din Anglia, după golurile lui George Puşcaş din partida Reading - Cardiff

"George Puşcas a fost starul de necontestat în prima repriză a duelului Reading – Cardiff. Dumnezeule mare, ce mod de a debuta pe teren propriu pentru Reading! George Puşcaş a deschis scorul pentru gazde, cu un efort solitar superb. A preluat mingea în propria jumătate, l-a întors pe toate părţile pe Will Vaulks, pentru ca apoi să tragă superb la colţul lung. O reuşită fantastică" , a fost reacţia de după prima reuşită, când Puşcaş a făcut o cursă ”nebună”. Ulterior, după reuşita a doua, jurnaliştii au scris:

TITLURILE ZILEI

"Iar băiatul acesta! Puşcaş face dubla cu un voleu bun, după o centrare a lui John Swift. O finalizare grozavă".

Puşcaş a reuşit dubla la 15 minute după ce a deschis scorul. Acesta a reluat din prima o centrare venită de pe partea dreaptă. Scorul la pauză, între Reading şi Cardiff este 2-0.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici