RECORD INEDIT în tenis: Doi copii francezi au jucat un punct timp de o oră şi 31 de minute

Doi copii francezi, de 13, respectiv 14 ani, au disputat, week-end-ul trecut, un punct timp de o oră şi 31 de minute, un record în tenis, stabilit în cadrul şaisprezecimilor de finală ale unui turneu desfăşurat la Coutances, informează rtl.fr.

1736 afișări
Imaginea articolului RECORD INEDIT în tenis: Doi copii francezi au jucat un punct timp de o oră şi 31 de minute

Record în tenis: Doi copii francezi au jucat un punct timp de o oră şi 31 de minute

Alexandre Richter şi Alexis Badard au jucat astfel punctul cel mai lung din istoria tenisului, depăşind cu cinci minute vechiul record, de o oră şi 26 de minute, stabilit în 2010, la Marne-La-Vallée.

Punctul record a fost reuşit în al doilea ghem al întâlnirii, la scorul de 0-0.

"Ceea ce este cu adevărat interesant este că ei nu s-au înţeles înainte să bată recordul. Au jucat pur şi simplu să câştige punctul", a declarat preşedintele clubului organizator, Jean-Claude Frican.

TITLURILE ZILEI

Câştigătorul punctului a fost Alexis, însă meciul i-a revenit lui Alexandre, cu 6-1, 6-3. "După începerea punctului, adversarul meu a jucat mingi înalte şi eu sunt obişnuit să joc astfel de mingi. Aşa a că am returnat, nu m-am lăsat. Nu m-am gândit că a trecut aşa de mult timp, am realizat la finalul punctului, când am privit ceasul. A fost un punct extraordinar, m-am simţit ciudat la sfârşit, de aceea m-am dus şi i-am strâns mâna adversarului meu", a declarat Alexis.

După acest punct, cei doi au făcut o pauză, pentru a-şi recăpăta forţele şi pentru a bea apă. Alexis a acuzat oboseala şi o accidentare şi pierdut meciul în cele din urmă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici