Record la hochei pe gheaţă: 113.411 de spectatori la un meci

Partida dintre Michigan Wolverines şi Michigan State Spartans, disputată sâmbătă noapte, în cadrul campionatului universitar nord-american de hochei pe gheaţă (NCHA), a stabilit un record de spectatori: 113.411.

33 afișări
Imaginea articolului Record la hochei pe gheaţă: 113.411 de spectatori la un meci

Record la hochei pe gheaţă: 113.411 de spectatori la un meci (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Meciul s-a disputat la Ann Arbor, în aer liber, iar un reprezentant al Guinness Book a fost prezent pe Michigan Stadium pentru autentificarea recordului.

Vechiul record pentru un meci de hochei fusese stabilit în mai, în Germania, la Campionatul Mondial, cu 77.803 de persoane ce au asistat la meciul dintre SUA şi Germania, pe stadionul echipei de fotbal Schalke 04, de la Gelsenkirchen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici