Record mondial la înot: Katinka Hosszu a scos timpul de 57 de secunde şi 50 de sutimi la 100 metri mixt în bazin scurt

Înotătoarea ungară Katinka Hosszu a stabilit, joi, la Eindhoven, un record mondial la 100 metri mixt în bazin scurt, cu timpul de 57 de secunde şi 50 de sutimi.

225 afișări
Imaginea articolului Record mondial la înot: Katinka Hosszu a scos timpul de 57 de secunde şi 50 de sutimi la 100 metri mixt în bazin scurt

Record mondial la înot: Katinka Hosszu a scos timpul de 57 de secunde şi 50 de sutimi la 100 metri mixt în bazin scurt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Recordul mondial preedent îi aparţinea tot sportivei din Ungaria, cu 57 de secunde şi 73 de sutimi, şi fusese stabilit în sesiunea de dimineaţă de la Eindhoven.

Katinka Hosszu stabilise, miercuri, un record mondial şi în proba de 200 metri mixt în bazin scurt, cu timpul de două minute, patru secunde şi 39 de sutimi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici