Recorduri mondiale stabilite de Libby Trickett şi Leisel Jones

Sportivele australiene Libby Trickett şi Leisel Jones au stabilit recorduri mondiale în bazin scurt, în proba de 100 metri fluture, respectiv 100 metri bras, sâmbătă, la Canberra.

16 afișări
Imaginea articolului Recorduri mondiale stabilite de Libby Trickett şi Leisel Jones

Sportiva Leisel Jones (Imagine: Mediafax Foto)

Libby Trickett, născută Lenton, a stabilit un record la 100 metri fluture, cu 55 secunde şi 74 sutimi. Vechiul record aparţinea lui Felicity Galvez, cu 55.89, la 13 aprilie 2008, la Manchester.

Leisel Jones a stabilit un record la 100 metri bras, cu un minut, trei secunde şi 72 sutimi. Vechiul record 1:03.86, îi aparţinea tot ei, de la 28 august 2006, la Hobart.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici