Rednic nu mai vrea să audă de fotbalul românesc şi pleacă în Belgia

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, joi, că nu mai vrea să audă de fotbalul românesc şi că pleacă în Belgia de unde are câteva oferte de a pregăti echipe din priam ligă belgiană.

18 afișări
Imaginea articolului Rednic nu mai vrea să audă de fotbalul românesc şi pleacă în Belgia

Rednic nu mai vrea să audă de fotbalul românesc şi pleacă în Belgia

Potrivit site-ului www.sportulromanesc.ro, fostul antrenor al Rapidului consideră că în campionatul belgian este mai multă linişte şi oamenii sunt mai corecţi. "Nu mai vreau sa aud nimic de Liga I, nu mai vreau sa aud nimic de fotbalul din România. Gata, mi-a ajuns prin ce am trecut. Chiar acum îmi făceam bagajele. Plec în Belgia să mă mai liniştesc şi eu, iar dacă mă sunaţi miercuri s-ar putea să vă spun că antrenez din nou. Da, am mai multe oferte din campionatul belgian, destul de tentante. Plus ca acolo este mai linişte, oamenii sunt corecţi…", a declarat Rednic.

TITLURILE ZILEI

Tehnicianul Mircea Rednic a demisionat luni din funcţia de antrenor principal al FC Rapid, după ce acţionarul majoritar al grupării giuleştene, George Copos, l-a criticat, duminică seara, în cadrul unei emisiuni sportive a postului Kanal D, spunând că acesta a greşit strategia din pauza competiţională. De asemenea, în opinia lui Copos, Rednic se făcea vinovat de faptul că i-a pus pe lista de transferuri pe Mugurel Buga, Lucian Burdujan şi Marius Măldărăşanu, destabilizând astfel vestiarul echipei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici